(Im)possible Waltz. (Heerlen : Stadsgalerij, 1994)
Werther, H.W. ; van der Heyden, J.C.J. ; Duchamp, Marcel ; Kosuth, Joseph ; Judd, donald ; Schouten, Marien ; Spoerri, Daniel ; Wilson, Robert ; Klein, Yves
(Im)possible Waltz, Stadsgalerij, Heerlen, 18.06.1994 - 04.09.1994. De titel van de tentoonstelling is ontleend aan een compositie van de jazz-trombonist Slide Hampton (Im)possible Waltz, uitgebracht op de LP The Fabulous Slide Hampton Quartet, 1969, Pathé 10156
boek