i 10 sporen van de avant-garde - Van Helmond, Toke (Heerlen : Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds, 1994)
Alma, Peter ; Arp, Hans ; Domela, Cesar ; D'Ebneth, Lajos ; Gabo, Naum ; Henri, Florence ; Huszar, Vilmos ; Kandinsky, Wassily ; Van der Leck, Bart ; Lissitzky, El ; Malevich, Kasimir ; Moholy-Nagy, Laszlo ; Mondrian, Piet ; Rietveld, Gerrit ; Schuitema, Paul ; Schwitters, Kurt ; Segal, Arthur ; Vantongerloo, Georges
i 10 sporen van de avant-garde, Hoofdkantoor van het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds, Heerlen, 07.03 - 29.04.1994
boek