Het Magnetische Beeld : Tentoonstelling Video/Audio Kunst. - Jan van Eyck Akademie, Maastricht; Body, Vera; Stansfield & Hooykaas; van der Laan, Anke (Heerlen : Stadsgalerij, 1988)
Brack, Ben ; Frank, Antonie ; Garcia, David ; Wright, Annie ; Hermans, Marcel ; Landon, Paul ; Maturana, Mariano ; Muller, Paul ; Nichols, Ian ; Nijholt, Dorus ; Thebault, M.A. ; Theuws, Roos
Het Magnetische Beeld : Tentoonstelling Video/Audio Kunst, Stadsgalerij, Heerlen, 9 oktober t/m 20 november 1988
boek