Festival Beeldende Muziek 1985. (Hasselt : Provinciaal Museum, 1985)
Smits, Georges ; Dreyblatt, Arnold ; The Orchestra of Excited Strings ; Held, Barbara ; Hirsch, Shelley ; Lerman, Richard ; Rose, John ; Panhuysen, Paul ; Bow Gamelan ; Verdin, Walter
Festival Beeldende Muziek, Provinciaal Museum, Hasselt, 9 - 30 juni 1985
boek