Hedendaagse edelsmeedkunst : Oriëntatie tussen Maas en Rijn. (Hasselt : Provinciaal Museum, 1982)
Ackermann, Udo ; Bartz, Robert ; Dado ; Lothmann, Hans ; etc.
Hedendaagse edelsmeedkunst : Oriëntatie tussen Maas en Rijn, Provinciaal Museum, Hasselt, 4.12.82 - 23.1.1983. Expositie in 1982-1983 in Maastricht, Luxemburg, Hasselt, Aachen, Köln, Koblenz, Düsseldorf
boek