Kunst voor W.O.M.S. (Diepenbeek : W.O.M.S. (Wetenschappelijk Onderzoek Multiple Sclerose) vzw, 1981)
Nulens, Marie-Thérèse ; Kuppers, thea ; Pauwels, Hedwig ; Mommen, Joris ; Van Mechelen, Toon ; Van Wordragen, Martin ; Celis, Marcel ; Froyen, Jos ; Walbers, Lieve ; Jans, Jos ; Keil, Hélène ; Scholz, Gunter ; Lambrigts, Johny ; Volders, Francq ; While, Francis ; Chanet, Raoul ; Vaelen, Tony ; Nicolai, Jean ; Kepa, Jerzy ; Hoeven, Theo ; Keulen, Diane ; Gielen, Jeff ; Swinnen, Johan M. ; Vanheers, Willy ; Bullen, John ; Beulen, Antoon ; Geertis, Willy ; Winderix, Staf ; Gelders, Lieve ; Vliegen, Marina ; etc.
Kunst voor W.O.M.S., Limburgs Universitair Centrum, Hasselt, 23 tot 26 mei 1981
boek