Photographie 1839-1979. - Galerie Rudolf Kicken, Köln; Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Provincie Limburg - Dienst voor Cultuur, 1980)
Abbott, Berenice ; Adams, Ansel ; Altobelli, Gioacchino ; Arbus, Diane ; Atget, Eugène ; Baldus, Edouard Denis ; Barnard, George N. ; Bayer, Herbert ; Beato, Felice A. ; Bechard, H. ; Becher, Bernd & Hilla ; Bellmer, Hans ; Bisson, Louis-Auguste ; Bourke-White, Margaret ; Brandt, Bill ; Brandt, Friedrich-Christian ; Brassai, George ; Bruguierre, Francis ; Callahan, Harry ; Man Ray ; Sommer, Friedrich ; Sudek, Jozef ; etc.
2 delen : deel 1: catalogus Photographie 1839-1979, uitgegeven in 1979 door Galerie Rudolf Kicken, Köln, 1979, tekst in Duits, ongepag. : ill. ; deel 2: bijvoegsel: Photographie 1839/1979, uitgegeven door de Provincie Limburg, Hasselt, tekst in Nederlands, ongepag. : ill.
Photographie 1839-1979, Provinciaal Begijnhof, Hasselt, 2.2 - 2.3.1980
boek