Moderne kunst in Limburgse verzamelingen. - Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Culturele Dienst van de Provincie Limburg, 1972)
Adami, Valerio ; Alechinsky, Pierre ; Appel, Karel ; Atila ; Baj, Enrico ; Berrocal, Miguel ; Beullens, André ; Buffet, Bernard ; Cavaliere, Alik ; De Boeck, Felix ; Delporte, Charles ; Delvaux, Paul ; d'Haese, Reinhoud ; Dodeygne, Eugène ; Elias, Etienne ; Fini, Leonor ; Cafgen, Wolfgang ; Gilioli, Emile ; Guiette, René ; Guzman, Alberto ; Hamaguchi, Yozo ; Herregodts, Urbain ; Jorn, Asger ; Julien, René ; Labisse, Felix ; Lacomblez, Jacques ; Landuyt, Octave ; Lanskoy, André ; Leger, Fernand ; Lin, Richard ; Lindström, Bengt ; Mara, Pol ; Margritte, René ; Martini, Remo ; Mathieu, George ; Mathon, Jacques ; Mestdagh, Roberte ; Minnaert, Frans ; Mortier, Antoine ; Notebaert, Marcel ; Panamarenko ; Persico, M. ; Pianvert, Jean ; Poliakoff, Serge ; Rhaye, Yves ; Rooskens, Antoon ; Roulin, Felic ; Schneider, Gerard ; Somville, Roger ; Tadini, Emilio ; Tsoclis, Costas ; Vanbreedam, Kamiel ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Lint, Louis ; Vasarely, Victor
Moderne kunst in Limburgse verzamelingen, Provinciale Begijnhof, Hasselt van 18 maart tot en met 16 april 1972
boek
Keywords: Limburg