Moderne Kunst samengesteld uit de verzameling in rijksbezit. - Provinciaal Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Culturele Dienst van de Provincie Limburg, 1969)
Beekman, Jan ; Burssens, Jan ; Cobbaert, Jan ; Cox, Jan ; De Pelsmaeker, Lieve ; Mara, Pol ; Minnaert, Frans ; Peire, Luc ; Sempels, Georges ; Van Lint, Louis ; Verstockt, Marc ; Vlerick, Pierre ; Wyckaert, Maurice ; Cortier, Amedee ; Dyckmans, Bruno ; De Cock, Gilbert ; Sanders, Jan ; Van Lierde, Nadine ; Vandenabbeel, Jan ; Plompen, Willy ; Laenen, Jean Paul ; Mortier, Antoine ; Verheyen, Jef ; Bogaert, André ; Boel, Maurice ; Reinhout ; Lambrechts, Frans
Moderne Kunst samengesteld uit de verzameling in rijksbezit, Provinciaal Begijnhof, Hasselt, 20 sept. - 12 okt. 1969
boek