desplaçaments d'impermanència. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1995)
Carballo, Isabel ; Prats, Fernando ; Recarens, Tere ; Rosa Serra, M.A.
desplaçaments d'impermanència, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 29 de juny al 10 de setembre de 1995
boek