En els limits de l'infinit. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1995)
Aballi, Ignasi ; Banal, Isabel ; Gabriel ; Martorell, Jordi ; del Rivero, Elena ; Saralegui, Pedro ; Monso, Torres ; Werth, Babette
En els limits de l'infinit, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 2 de març al 22 d'abril de 1995
boek