Fons d'Art. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1993)
Camps, Pep : Costa, Montserrat ; Feliu, M.A. ; Gabriel ; Miro ; Saura ; Torres Monso i Villella
Fons d'Art, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, 10 juny - 10 setembre 1993
boek