Vuit Sobre Paper. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1992)
Aballi, Ignasi ; Baulida, Ester ; Coromina, Roberto ; De Montauzon, Gilles ; Nogué, Alex ; Picazo, Dolors ; Verlac, Imma ; Vicens, Pere
Vuit Sobre Paper, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 5 de desembre de 1991 al 12 de gener de 1992
boek