10de Kunstsalon : Belgische Abstracten rond de jaren 50 - een keuze... - Beschermbond Gemeenschapsonderwijs, Hamme; 10de Kunstsalon Hamme, 1994 (Hamme : Werkgroep Kunstsalon, 1994)
Bergen, Emiel ; Bertrand, Gaston ; Boel, Maurice ; Bogaert, André ; Bogart, Bram ; Bonnet, Anne ; Borgrave, Eli ; Boulez, Jules ; Bury, Pol ; Burssens, Jan ; Carrey, Georges ; Cobbaert, Jan ; Claus, Hugo ; Cluysenaar, John ; Collignon, Georges ; Cortier, Amedé ; Decock, Gilbert ; De Cocker, Henri ; Delahaut, Jo ; De Leeuw, Bert ; Dorchy, Henry ; Drybergh, Charles ; Dubail, Berthe ; Dudant, Roger ; Gilles, Ray ; Guiette, René ; Heerbrant, Henri ; Holley, Francine ; Kerels, Henri ; Lacasse, Joseph ; Lacomblez, Jacques ; Lahaut, Pierre ; Leblanc, Walter ; Lewy, Kurt ; Lismonde, Jules ; Mara, Pol ; Marstboom, Antoon ; Meerbergen, Rudolf ; Mees, Jozef ; Mels, René ; Mendelson, Marc ; Michaux, Henri ; Milo, Jean ; Mortier, Antoine ; Orix ; Peeters, Jozef ; Peire, Luc ; Plomteux ; Léopold ; Quinet, Mig ; Rabus, Carl ; Raveel, Roger ; Rets, Jean ; Saverys, Jan ; Sempels, Geo ; Servranckx, Victor ; Seuphor, Michel ; Thienpondt, Suzanne ; Van Anderlecht, Engelbert ; Van Breedam, Camiel ; Van Damme, Suzanne ; Van Den Borre, Guillaume ; Vandenbranden, Guy ; Van Der Auwera, Stella ; Vandercam, Serge ; Van Dooren, Edmond ; Van Doorslaer, Etienne ; Van Gysegem, Paul ; Van Hoeydonck, Paul ; Van Lint, Louis ; Van Severen, Dan ; Verheyen, Jef ; Verstockt, Mark ; Wyckaert, Maurice ; De Roover, Carlo ; De Roover, Jan-Albert
10de Kunstsalon : Belgische Abstracten rond de jaren 50 - een keuze..., Gemeenschapsonderwijs Hamme, van 12 tot 20 februari 1994
boek