Van de vijftiende tot de twintigste eeuw - vijf eeuwen teken- en schilderkunst in privébezit : 125 jaar Kunstacademie Hamme - De Bruyn, Jean-Pierre; Kunstacademie, Hamme (Hamme : Gemeentebestuur, 1990)
Haring, Keith ; Pechstein, Hermann Max ; Matisse, Henri ; Mendelson, Marc ; Cox, Jan ; Guiette, René ; etc.
Van de vijftiende tot de twintigste eeuw - vijf eeuwen teken- en schilderkunst in privébezit : 125 jaar Kunstacademie Hamme, Kunstacademie, Hamme, 1990
boek