Clavé - Chillida - Guinovart - Hernandez Pijuan - Miro - Agust Puig - Rafols Casamada - Saura - Serrano - Subirachs - Tàpies - Tharrats - Villèlia. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1990)
Puig, August ; Guinovart, Josep ; Clavé, Antoni ; Hernàndez Pijuan, Josep ; Miró, Joan ; Chillida, Eduardo ; Saura, Antonio ; Tàpies, Antoni ; etc.
Clavé - Chillida - Guinovart - Hernandez Pijuan - Miro - Agust Puig - Rafols Casamada - Saura - Serrano - Subirachs - Tàpies - Tharrats - Villèlia, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 12 de juliol al 16 de setembre de 1990
boek