En Vida Vostra. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1990)
Aballi, Ignasi ; Alabern, Roc ; Aguilar, Artur ; Aligué ; Alsina, Mercè ; Andreu, Margarida ; Ansesa, Enric ; Barraca ; Barrera, Jaume ; Beneyto, Antoni ; Borrell, Alfons ; Busquets, Pep ; etc.
En Vida Vostra, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, de l'1 al 25 de març de 1990
boek