Zes bij toeval - Casino Knokke, Knokke-Heist; BVBA Van Langenhove (Gent : Van Langenhove BVBA, 1997)
Jean Bilquin, Ralph Cleeremans, Yvan Theys, Jan Van Den Driessche, Dirk Verstraete, Pierre Vlerick
Vermelding P. Vlerick voorpag., [p. 6]
Schenking Pierre Vlerick
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling Zes bij toeval in het Casino Knokke te Knokke-Heist, 29.03.1997-13.04.1997
boek