Presons Imaginàries. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1989)
Comadira ; A. Lasa, José ; Navalón, Natividad ; Ruiz, Montse ; Tolosa, Jordi ; Uclés, Josep
Presons Imaginàries, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 2 de febrer al 5 de març de 1989
boek