Confluències. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1988)
Andreu, Margarida ; Catania, Ricardo ; Emerador, Leopoldo ; De Haro, Giménez ; Gimeno, Rosa ; Sigler, Gerardo
Confluències, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 22 de desembre de 1988 al 29 de gener de 1989
boek