Sòl - Subsòl - Runa. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1988)
Aballi, Ignasi ; Cano, Jordi ; Carrillo, Joan ; Comajoan, Josep ; Pascual, Jordi ; Riera i Aragó
Sòl - Subsòl - Runa, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 17 de novembre al 18 de desembre de 1988
boek