Monòlegs. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1988)
Costa, Montserrat ; Duran, Joan ; Maïs
Monòlegs, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 8 de setembre al 9 d'octubre 1988
boek