Naufragis. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1988)
Agenjo, Rosa ; Guillén Balmes, R. ; Cigna, Giorgio ; Juanpere, Salvador ; Manel-La, Anna ; Selvaggi
Naufragis, Espais- Centre d'Art Contemporani, Girona, del 16 dejuny al 31 de juliol 1988
boek