Terras S.A. - Iguanes. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1988)
Alabern, Roc ; Aromi, Joan Ramon ; Beliveau, Silvia ; Busquet, Pep ; Comellas, Jacint ; Ros, Joan Ignasi ; Verderi, Gabriel ; Fargas, Carles
Terras S.A. - Iguanes, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 12 de maig al 12 de juny
boek