Cafetera Express - Tanques. - Espais, Centre d'art contemporani, Girona (Girona : Espais - Centre d'Art Contemporani, 1988)
Admetlla, Josep ; Armenter, Xano ; Casellas, Joan ; Coderch, Narcis ; Esteva, Isabel ; Feliu, M.A. ; Llimós, Robert, Mitja, Carles
Cafetera Express - Tanques, Espais - Centre d'Art Contemporani, Girona, del 24 de març al 30 d'abril, 1988
boek