tentoonstelling : vlaanderen 63 : Het Landschap in Vlaanderen - Jong Beeldhouwwerk - Hedendaagse Schilders. - Cultureel Centrum St.-Adriaansabdij, Geraardsbergen (Geraardsbergen : Kunst- en Cultuurkring Geraardsbergen, 1963)
Albert, Jos ; Boël, Maurice ; Brusselmans, Jan ; Claus, Emiel ; Claeys, Albert ; Dehoy, Charles ; De Saedeleer, Valerius ; De Smet, Gust ; De Sutter, Jules ; Godderis, Jack ; Malfait, Hubert ; etc.
tentoonstelling : vlaanderen 63, Cultureel Centrum St.-Adriaansabdij, Geraardsbergen, 18 augustus tot 22 september 1963
boek