formelen en informelen rond Bram Bogart. - Magnus Fine Arts, Gent (Gent : Magnus Fine Arts, 1990)
Bury, Pol ; Delahaut, Jo ; De Leeuw, Bert ; Guiette, Rene ; Lacasse, Joseph ; Leblanc, Walter ; Leroy, Eugene ; Mendelson, Marc ; Mortier, Antoine ; Peire, Luc ; Van Hecke, Willem ; Van Hoeydonck, Paul ; Verheyen, Jef
Formelen en informelen rond Bram Bogart, Magnus Fine Arts, Gent, 1990
boek
Keywords: Bogart, Bram