Belgische Abstracten. - Magnus fine arts, Gent (Gent : Magnus fine arts, 1989)
Anthoons, Willy ; Bogart, Bram ; Borgrave, Elie ; Burssens, Jan ; Collignon, Georges ; Cortier, Amédée ; Delahaut, Jo ; Guiette, René ; Lacasse, Joseph ; Leblanc, Walter ; Lewy, Kurt ; etc.
Belgische Abstracten, Ava Magnus fine arts, Gent, november 1989
boek