Denk - Beelden : Meubelideeen na 1980 : 125 jaar St-Lucas Gent 1862-1987/88. - Hotel d'Hane-Steenhuyse, Gent (Gent : Hoger Architectuurinstituut Sint-Lucas, 1987)
Blijweert, Marc ; Bogaert, Bart ; Breynaert, Ann-Bénédicte ; Claerhout, Annemieke ; Coolsaet, Wim ; Debevere, Joost ; De Bruycker, Tania ; Deltour, Philip ; De Neef, Chris ; Deriemaecker, Goedele ; De Rycke, Bob ; etc.
Deze katalogus werd samengesteld n.a.v. de tentoonstelling "Denk-beelden" (Meubelideeën na 1980), Hotel d'Hane-Steenhuyse, Gent, 22 mei - 21 juni 1987 ter gelegenheid van het jubilieumjaar 125 jaar Sint-Lucas Gent
boek