Restanten. (Gent : Centrale Bibliotheek Rijksuniversiteit, 1987)
de Waele, Frank ; Jem ; Scafoglieri, Angelo ; van den Berghe, Frank ; Navez, Jean-Marc
"Restanten" werd uitgegeven ter gelegenheid van de presentatie op 23 oktober 1987 van de werken van Frank de Waele, Jem, Angelo Scafoglieri en Frank van den Berghe op de binnenkoer van de Universiteitsbibliotheek te Gent en van het werk van Jean-Marc Navez in de museumtuin van het Sint-Lucasinstituut te Gent.
boek