Kunst en Tapijt : Traditie en vernieuwing in België. - Museum Sterckshof, Antwerpen; Museum voor Sierkunst Gent; Musée d'Art Moderne, Luik (Antwerpen : Stichting Johan Lorrez, 1988)
Baugniet, Marcel-Louis ; Bertrand, Gaston ; Bilquin, Jean ; Bogart, Bram ; Charlier, Jacques ; Coeckelberghs, Luc ; Decock, Gilbert ; De Keyser, Raoul ; Deleu, Luc ; Duchateau, Hugo ; Landuyt, Octave ; Maes, Agnes ; Mendelson, Marc ; Milo, Jean ; Mortier, Antoine ; Peire, Luc ; Rombouts, Guy ; Vandenbranden, Guy ; Van Gestel, Fik ; Verstockt, Mark ; Wyckaert, Maurice
Kunst en Tapijt : Traditie en vernieuwing in België, Museum voor Sierkunst, Gent / Museum Sterckshof, Antwerpen / Musée d'Art Moderne, Luik /...
boek