Kunstenaars ontwerpen voor textiel : Henry Van De Velde, Georges Lemmen, Frans Masereel, Anne Bonnet, Marc Mendelson, Vic Gentils, Octave Landuyt, Pierre Vlerick, Jan Burssens, Herman Lampaert. - Detremmerie, Marijke; Museum voor Sierkunst Gent; D'Haeseleer, Felix A (Gent : Museum voor Sierkunst, 1985)
Van De Velde, Henri ; Lemmen, Georges ; Masereel, Frans ; Bonnet, Anne ; Mendelson, Marc ; Gentils, Vic ; Landuyt, Octave ; Vlerick, Pierre ; Burssens, Jan ; Lampaert, Herman
Kunstenaars ontwerpen voor textiel, Museum voor Sierkunst, Gent, van 12 oktober t/m 17 november 1985
boek
Keywords: Bonnet, Anne; Burssens, Jan; Gentils, Vic; Lampaert, Herman; Landuyt, Octave; Lemmen, Georges; Masereel, Frans; Landuyt, Octave; Vlerick, Pierre; Velde, Henry van de; Mendelson, Marc