De schaamteloze blik : Cataloog/Herdenkingsuitgave. (Gent : Centrum Seksuele Voorlichting, 1985)
Van Sompel, Willy ; Clique, Robert ; De, Willy ; De Bruyne, Dees ; De Decker, Hubert ; De Decker, Rufin ; De Jonck, Frans ; De Rycke, Walter ; D'Have, Camille ; etc.
De schaamteloze blik, tentoonstelling over erotiek in de hedendaagse kunst, is een onderdeel van 'La Nuit Erotique', een manifestatie ter viering van 25 jaar Centrum voor Sexuele Voorlichting, Gent, lopende van 26 oktober tot 3 november 1985
boek