tentoonstelling provinciale prijzen : keramiek en fotografie 1984. - Museum voor Sierkunst te Gent (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 1984)
De Blok, Luc ; Van Den Storme, Michel ; Verdonck, Greet ; Minnaert, Philippe ; Opgenhaffen, Jeanne ; Calberson, Della ; Cremers, Mia ; Laureys, Anne-Marie ; etc.
tentoonstelling provinciale prijzen : keramiek en fotografie 1984, Museum voor Sierkunsten, Gent, 10 november tot 2 december 1984
boek