Beeldhouwkunst Sonsbeek '86 : onderwijsuitgave. (Arnhem : Stichting Sonsbeek, 1986)
Rosso, Medardo ; Maillol, Aristide ; Brancusi, Constantin ; Picasso, Pablo ; Gonzalez, Julio ; Moore, Henri ; Giacometti, Alberto ; Calder, Alexander ; Baldacinni, César ; Nevelson, Louise ; Smith, David ; Caro, Anthony ; Judd, Donald ; Serra, Richard ; Andre, Carl ; LeWitt, Sol ; Heizer, Michael ; Long, Richard ; Visser, Carel ; Merz, Mario ; Penone, Giuseppe ; Paolini, Giulio ; Fabro, Luciano ; Flanagan, Barry ; Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Asher, Michael ; Nauman, Bruce ; Oldenburg, Claes ; Artschwager, Richard ; Deacon, Richard ; Klingelhöller, Harald ; Dujourie, Lili ; Veneman, Peer ; Kapoor, Anish ; Houshiary, Shirazeh ; Visch, Henk ; Fortuyn / O'Brien
Sonsbeek '86, Internationale Beeldententoonstelling Arnhem, 18 juni tot en met 14 september 1986
boek