tentoonstelling provinciale prijzen grafiek en fotografie 1982. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 1982)
De Bruycker, Dirk ; Hendryckx, Michiel ; Gentils, Frans ; Baeyens, Martin ; Coolens, Wouter ; Schneider, Jürgen ; Duflou, Luc ; Hellebosch, Paul ; Van Cauwenbergh, Marc ; Van Slembrouck, Marc ; Baudery, Marc ; De Clercq, Hugo ; Demedts, Hilde ; De Smaele, Hugo ; Meuleman, Eric ; etc.
tentoonstelling provinciale prijzen grafiek en fotografie 1982, Centrum voor Kunst en Kultuur, gewezen St.-Pietersabdij, Gent, 4 tot 19 december 1982
boek