Tentoonstelling provinciale prijzen plastische kunst : schilderkunst 1980 : glazenierskunst 1981 : beeldhouwkunst 1981 : fotografie 1981. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 1981)
Tijsebaert, Paul ; Decaestecker, Annie ; Baeyens, Martin ; D'Hanis, Luc ; Degand, Francis ; De Vos, Ignace ; Van Schuylenbergh, Andre ; Van Sompel, Willy ; Veldeman, Frank ; Buyse, Wim ; Van De Vijver, Luc ; De Coninck, Lutgarde ; etc.
Tentoonstelling provinciale prijzen plastische kunst : schilderkunst 1980 : glazenierskunst 1981 : beeldhouwkunst 1981 : fotografie 1981, Centrum voor kunst en kultuur, Gent, 7-29 november 1981
boek