Sonsbeek 71 : Sonsbeek buiten de perken : Deel 1 / Part 1 - Deel 2 / Part 2. (Arnhem : Stichting Sonsbeek, 1971)
Bladen, Ronald ; Dekkers, Ad ; E.R.G. ; Grosvenor, Robert ; Judd, Donald ; Knoebel, W. ; LeWitt, Sol ; Oldenburg, Claes ; Rückriem, Ulrich ; Sandback, Fred ; Smith, Tony ; Snelson, Kenneth ; Visser, Carel ; Volten, André ; Brouwn, Stanley ; Paik, Nam June ; Tajiri, Shinkichi ; d'Armagnac, Ben ; Dekkers, Ger ; Panamarenko ; Van Elk, Ger ; Dibbets, Jan ; etc.
Deel 2 / Part 2, 96 p. : ill.
Sonsbeek 71 : Sonsbeek buiten de perken, Park Sonsbeek, Arnhem, 19.6 - 15.8.1971
boek