Belgische Art Deco-Keramiek. - Poulain, Norbert, 1947-; Richard Foncke Gallery, Gent (Gent : Richard Foncke Gallery, 1979)
Catteau, Charles ; Chevallier, Raymond ; Mouzin, Auguste ; Hecq, Angelo ; Maison Helman ; etc.
Belgische Art Deco-Keramiek, Richard Foncke Gallery, Gent, 11 februari tot 4 maart 1979
boek