festival beeldende kunst 1976 vlaanderen nederland. (Eindhoven : Stichting Zuid-Nederlandse Ontmoetingen, 1976)
Mara, Pol ; Henneman, Jeroen ; Van Hoeydonck, Paul ; Clement, Frans ; Tas, Filip ; Turkry, Paul ; etc.
Festival beeldende kunst 1976 vlaanderen nederland, Museum van Hedendaagse Kunst, Gent, 13 aug. - 19 sep. / Galerie Bellfires, Hapert, 14 aug. - 28 sep. / etc.
boek