Prenten uit Moskou. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent (Gent : Centrum voor Kunst en Cultuur, 1976)
Dushkin, Pavel Karlovitch ; Elgourt, Joseph Aronovitch ; Epifanov, Gennady Dmitrivitch ; Frolov, Vadim Antonovitch ; Goutmanis, Naftolii Solomonovitch ; Kalinytcheva, Klara Ivanova ; Klar, Konkordia Alexandrovna ; etc.
Prenten uit Moskou, Centrum voor Kunst en Cultuur - Gewezen St.-Pietersabdij, Gent, 12 juni tot en met 15 augustus 1976
boek