Nationale Beurs van de Kunstambachten. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent (Gent : Centrum voor Kunst en Cultuur, 1975)
Antoin, Edgard ; Art, Paul ; Badin, Liliane ; Baeyens, Martin R. ; Beers, Hans ; Behaeghel-Demeuse, Monique ; Blondeel, Armand ; Callens, Mario ; Claerhout, Jef ; Claeys, Maurice ; Cogels, Didier ; Cool, Martine ; Couline, Pierre ; Crapé, Urbain ; Cuyvers, Marga ; De Bodt, Anne ; etc.
Nationale Beurs van de Kunstambachten, Centrum voor Kunst en Cultuur - Gewezen St.-Pietersabdij, Gent, 11 december 1975 tot en met 1 februari 1976
boek