biënnale van de kritiek : 1972-73 : 1973-74. - Centrum voor Kunst en Cultuur gewezen StPietersabdij Gent; Biënnale van de kritiek (Brussel : Belgische Vereniging van Kunstcritici, 1975)
Bury, Pol ; Lanskoy, André ; Pignon, Edouard ; Gentils, Vic ; Leunens, Guillaume ; Van Velde, Bram ; Dibbets, Jan ; Mara, Pol ; De Bois, Albert ; Jorn, Asger ; Bogart, Bram ; etc.
Biënnale van de kritiek : 1972-73 : 1973-74, Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent, 23 mei - 15 juni 1975
boek