7 hedendaagse luxemburgse kunstenaars. - St. Pietersabdij, Gent (Gent : St. Pietersabdij, 1974)
Berthemes, Roger ; Georg, Jean-Pierre ; Graas, Gust ; Junius, Jean-Pierre ; Kirscht, Emile ; Kohl, Charles ; Stein, Maggy
7 hedendaagse luxemburgse kunstenaars, St.-Pietersabdij, Gent, 21 februari - 24 maart 1974
boek