Duits Expressionisme. - Museum voor Schone Kunsten Gent; Palais des Beaux-Arts de Charleroi (Münster : Landesmuseum für Kunst und Kulturgeschichte Münster, 1968)
Beckmann, Max ; Campendonk, Heinrich ; Heckel, Erich ; von Jawlensky, Alexej ; Kandinsky, Wassily ; Kirchner, Ernst Ludwig ; Kokoschka, Oskar ; Macke, August ; Marc, Franz ; Meidner, Ludwig ; Modersohn-Becker, Paula ; Morgner, Wilhelm ; Mueller, Otto ; Münter, Gabriele ; Nolde, Emil ; Pechstein, Max ; Rohlfs, Christian ; Schmidt-Rottluff, Karl
Duits Expressionisme, Museum voor Schone Kunsten, Gent, 13 september - 3 november 1968 / Palais des Beaux-Arts de Charleroi, 9 november - 8 december 1968
boek