Tweede Kollektieve. - Medische-Pedagogisch Instituut Dagcentrum, Evergem (Evergem : Medisch-Pedagogisch Instituut, 1976)
Bassez, Koen ; Beerlandt, Micheline ; Blommaert, Gustaaf ; Blondeel, Armand ; Burssens, Jan ; Cauterman, Françoise ; De Backer, Marcel ; Deblaere, Julien ; Decleir, Miek ; De Coninck, Dora ; De Dijn, Jeanne ; DeKimpe, Nicole ; Demangel, Christian ; De Medts, Frans ; De Pauw, Lucien ; De Putter, Hugo ; De Putter, Ria ; Deree, Andreé ; etc.
Tweede Kollektieve, Medische-Pedagogisch Instituut Dagcentrum, Evergem, op 11-12-13-14 november 1976
boek