Hedendaagse Turkse Grafiek. - Galerij van het R.H.O.K., Etterbeek; Cultureel Centrum Heusden-Zolder (Etterbeek : Galerij van het R.H.O.K., 1991)
Aslier, Mustafa ; Atar, Atilla ; Derman, Gul ; Icmeli, Murside ; Inan, Ergin ; Izer, Aysegul ; Karakoc, Fevzi ; Misman, Hayati ; Pilevneli, Mustafa ; etc.
Hedendaagse Turkse Grafiek, Galerij van het R.H.O.K., Etterbeek, 22-31 mei / Cultureel Centrum, Heusden-Zolder, 18 oktober - 10 november 1991
boek