Beeldencollectie Middelheim. : Kunsthistorische musea openluchtmuseum voor beeldhouwkunst middelheim. (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1983)
Adam, Henri-Georges ; Ajolfi, Elia ; Amador, Rodriguez ; Andriessen, Mari ; Angeli Radovani, Kosta ; Anthoons, Willy ; Archipenko, Alexander ; Armitage, Kenneth ; Arnould, Marcel ; Arp, Jean ; Avramidis, Joannis ; Badii, Libero ; Bakic, Vojin ; Balden, Theo ; Bally, Theodor ; Barlach, Ernst ; Belling, Rudolf ; Béothy, Etienne ; Berczeller, Reszo ; Bernhard, Joseph ; etc.
Nederlands-Frans-Duits-Engels
boek