Licht en Beweging Poezie door Materiaal : 26 duitse kunstenaars : tentoonstelling : Museum van Elsene. - Museum van Elsene Elsene (Elsene : Museum van Elsene, 1976)
Bernhard, Franz ; Böhm, Hartmut ; Dohr, Günter ; Geipel, Hans ; Giers, Walter ; Glasmeier, Rolf ; Goepfert, Hermann ; von Graevenitz, Gerhart ; Graubner, Gatthard ; Haese, Günter ; etc.
Licht en Beweging : Poezie door Materiaal : 26 duitse kunstenaars : tentoonstelling : Museum van Elsene, 17.1.1976 - 15.2.1976
boek