Het landelijke leven in het Vlaams expressionisme. - Atelier De Fuus, Ell (Ell : Atelier De Fuus, 1976)
Brusselmans, Jean ; Cantré, Jozef ; De Smet, Gust ; De Sutter, Jules ; De Troyer, Prosper ; Jespers, Floris ; Malfait, Hubert ; Permeke, Constant ; Servaes, Albert ; Van Den Berghe, Frits ; Van De Woestijne, Gustaaf
Het landelijke leven in het Vlaams expressionisme, Atelier De Fuus, Ell, 1 mei - 27 juni 1976
boek